Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

SELVÄNÄKÖINEN ISTUNTO    

 

Mystisyyden verho lepää yhä edelleen suhteellisen tiukasti aiheen yllä silloin, kun puhutaan meediotyöskentelystä, selväaisteista, henkioppaista ja luonnonhengistä. Puhekielessä käytetään herkästi ”lempinimiä”, kuten huuhaa ja hörhöily tai puhutaan yliluonnollisista asioista ja tapahtumista. Minulle kuitenkaan, nämä asiat eivät voisi olla yhtään enempää luonnollisia.

Hyvin nuoresta iästä alkaen olen ajatellut, että maailmoja on olemassa muitakin kuin tämä meidän maailmamme, jossa elämme ja jossa kaikki on kiinteää ja fyysisin silmin näkyvää. Ikävuosien, kokemusten ja koulutusten karttuessa uskoni hengen maailman eri kerrosten ja tietoisuuden eri tasojen olemassaoloon on vain vahvistunut. Kaikki ne ovat olemassa syystä.

 

Energeettisen yhteyden luominen hengen maailmaan edellyttää näkijältä suurta herkkyyttä. Työvälineenä tässä kommunikoinnissa on näkijän oma tietoisuus ja keho kaikkine tunteineen ja aisteineen, puhutaan selväaisteista (selvänäkö, -kuulo, -tunto, -tieto). 

Työskentelen pääsääntöisesti henkioppaideni kanssa. Sinun omat henkioppaasi kulkevat sinun mukanasi, tiedostat sitä tai et. Henkiväki myös tietää ja tuntee sinun tarpeesi ja toiveesi paremmin kuin sinä itse, mutta koska he kunnioittavat ihmisen vapaata tahtoa, he tarvitsevat sinun lupasi voidakseen auttaa sinua parhain mahdollisin keinoin. Näkijäistunnossa välitän tietoa hengen maailmasta. Näkemistilanteeseen tulee henkimaailmasta tulija, joka useimmiten on kuulijan/asiakkaan edesmennyt läheinen, joskus tulija voi olla myös hänen henkioppaansa. Henkimaailmasta tulija toimii viestin tuojana, viestin välittäjänä. Pääpaino tässä onkin sillä, mitä heillä on asiaa, ei niinkään sillä kuka sieltä tulee. 
Henkimaailmasta tuleva ohjaus on oivaltavaa, se on vahvistavaa, rohkaisevaa, rakentavaa ja aina hyvin hyvin rakastavaa. Mitä ikinä ihmisellä onkaan elämässään meneillään, henkimaailmasta tuodaan juuri se tieto ja ohjaus, joka auttaa kuulijaa siinä hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin.

 

Minä en ole ennustaja.

Et myöskään tule koskaan näkemään minua ostoskeskuksessa pysäyttelemässä ohikulkijoita ja välittämässä heille viestejä tuonpuoleisesta ;)

 

Näkijäistunnot toteutuvat aina ”face to face”, suloisessa pihamökissämme elävän tulen äärellä.

Näkijän luokse tullessasi on hyvä miettiä niitä asioita, mihin haluat saada selkeyttä, mitä elämääsi kaipaat, mihin kenties tarvitset rohkaisua. Turhan rönsyilyn välttämiseksi kannattaa keskittyä yhteen tai kahteen elämän osa-alueeseen, joihin toivot ohjausta, kuten työ, terveys, raha-asiat, oma henkinen kasvusi, ihmissuhteet. 

Kustannus: 90e/90min

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ♥ Vastailen mielelläni.

- Tarja