Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

 

Syvästi rentouttava päähieronta on sarja erilaisia pyöritteleviä, taputtelevia, hankaavia liikkeitä ja painalluksia käsivarsien, niska-hartiaseudun sekä pään ja kasvojen alueella. Hoito-ote on selvästi kevyempi kuin esim. klassisessa hieronnassa ja päähieronta tehdään asiakkaan istuessa mukavasti selkänojallisessa tuolissa.

 

Päähieronnalla on voimakas hoidollinen vaikutus, hieronta vapauttaa verenkiertoa ja rentouttaa lihaskudosta hoidettavalla alueella. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Vilkastunut pään alueen verenkierto parantaa keskittymistä, selkeyttää ajattelua sekä helpottaa henkistä väsymystä.

 

Päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen. Hieronnan aikaansaama rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta.

 

Hieronta tuo levollisen mutta virkeän olon. Usein myös unen laatu paranee. Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa parhaimmillaan, monien vaivojen helpottuminen tulee kuin sivutuotteena hyvälle ololle ♥